“Creativiteit bevrijdt jongeren in conflict met de wet”

De samenwerking met Young In Prison uitgelicht,
Deel dit artikel:

Spring snel naar:

“Creativiteit bevrijdt jongeren in conflict met de wet”, vandaag lichten we de mooie samenwerking met Young In Prison uit.

π—¬π—Όπ˜‚π—»π—΄ π—œπ—» π—£π—Ώπ—Άπ˜€π—Όπ—» (YIP) is een internationale NGO die kinderen en jongeren in conflict met de wet helpt positief bij te dragen aan de samenleving, door middel van creatieve en sportieve programma’s voor persoonlijke ontwikkeling in gevangenschap en erna. Whisky Friday staat volledig achter dit concept, dit heeft dan ook tot een succesvolle samenwerking geleid.

YIP vroeg ons om te helpen bij het presenteren van hun programma aan de inrichtingen. Zij en wij geloofden erin dat hun programma hulp zou bieden om te voorkomen dat jongeren na het uitzitten van hun straf niet terug vallen in het oude patroon. De website is gemaakt voor π—±π—Άπ—Ώπ—²π—°π˜π—²π˜‚π—Ώπ—²π—» 𝗯𝗢𝗻𝗻𝗲𝗻 π—·π—²π˜‚π—΄π—± π—Άπ—»π—Ώπ—Άπ—°π—΅π˜π—Άπ—»π—΄π—²π—» in Nederland.

Wat begon als het weergeven van de inhoud van het programma is geΓ«indigd op een website die de prospect pakt op π—²π—Ίπ—Όπ˜π—Άπ—². We hebben er samen voor gekozen een website met ervaringen van mentoren en de jongeren te laten zien, om zo het effect van het programma te laten voelen.

4.8
4.8/5