WordPress website laten maken Den Haag

Snel naar jouw vraag:
Wordpress website laten maken
Wordpress website laten maken
0 +
Page views
0 +
Klanten geholpen
0
Top 5 posities
0
Whisky Friday's
Whisky Friday
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
powered by Google

Voordelen van WordPress website laten maken Den Haag

35% van alle websites op de wereld maakt gebruik van Wordpress als contentmanagementsysteem
Zelf de website beheren
Online gevonden worden door zoekmachine optimalisatie
Wij zijn up-to-date met de nieuwste online ontwikkelingen in de online marketing en design wereld
Experts in Wordpress
Zullen we eens sparren over development?

Jos houdt zicht vooral bezig met online marketing, maar heeft ook een tikkeltje te lang websites ontwikkeld. Daarom kan hij je adviseren in marketing en vloeiend vertellen hoe je website of webshop in elkaar zit.

of bel via 070 211 7996
Wordpress website laten maken
Website klant: Lifestyle4health

Waarom een website in WordPress?

Er zijn ontzettend veel verschillende systemen om websites op te maken. Wix of SquareSpace worden vaak gebruikt door freelancers en hobbyisten, de multinationals hebben dan weer hun eigen contentmanagementsysteem welke custom ontwikkeld is. Veel ondernemers en het mkb laten meestal een WordPress website maken. 35% van alle websites op de wereld maakt gebruik van WordPress als contentmanagementsysteem (CMS) Doordat WordPress zo veel wordt gebruikt wereldwijd, hoef je je geen zorgen te maken dat je website in de toekomst niet meer geüpdatet wordt of ondersteund.

Recente cases

Bird Buzz de nieuwswebsite voor internationaal advocatenkantoor Bird & Bird

Meehelpen aan de samenleving

Nieuwe huisstijl, website en online marketing. SBL deed het allemaal.

Waarom Wordpress website in Den Haag laten maken?

We krijgen vaak de vraag “Waarom een wordpress website?” Er zijn verschillende redenen om voor WordPress als CMS te kiezen voor jouw website. Het is erg belangrijk dat het CMS altijd wordt doorontwikkeld, makkelijk in gebruik is en ook uit te breiden is. Met WordPress kun je zelf de website beheren, denk hierbij aan het plaatsen van teksten, foto’s, documenten en video’s op de website. Verder kun je zelf nieuwe pagina’s aanmaken en deze in het menu plaatsen. WordPress geeft na het toepassen van zoekmachine optimalisatie de resultaten weer in Google. Wordpress voldoet aan alle technische eisen van Google stelt, dit is een zeer belangrijke factor voor het lokaal gevonden worden van uw bedrijf. Tot slot kan WordPress kan worden uitgebreid met plugins zoals Woocommerce (webshop functies).

Vraag het Jos

Ik help je graag verder!

Een converterende website

Online gevonden worden is noodzakelijk voor je nieuwe website, ook is het activeren van de bezoeker tot een converterende klant key. Whisky Friday designed en bouwt de websites vanuit deze doelen zodat jij kan groeien. De websites worden functioneel en gestructureerd gemaakt zodat ze goed scoren voor Google, conversies en leads opleveren. Whisky Friday uit Den Haag is up-to-date met de nieuwste online ontwikkelingen in de online marketing en design wereld, deze kennis passen we ook graag toe op jou nieuwe Wordpress website.

Expertise in Wordpress websites

Gebaseerd op het aantal ontworpen en het waarmaken van de hoeveelheid websites kunnen we met oprecht zeggen dat we experts zijn in Wordpress. Whisky Friday levert alleen maar op maat gemaakte website designs en geen kant en klare templates, door het maatwerk onderscheid u zich van de concurrentie. De kracht van ons zit in het designen en bouwen van de websites vanuit een marketing oogpunt , er wordt gekeken naar doel van de website en hoe we de bezoeker zo goed mogelijk kunnen converteren.
Kan ook wel eens interessant zijn

Meer informatie over gerelateerde diensten

Vorige
Volgende
Wat zeggen de klanten?
Praatjes vullen geen gaatjes, 5 van de 5 sterren!
★★★★★

Matthieu

Eigenaar 2 Seasons Beach

Na 3 maanden schoot mijn traffic omhoog en was ik op alle belangrijke zoektermen vindbaar!

Rosanne Lieffering

Eigenaar van Know You Coaching

Erg knap hoe Sergio al mijn ideeën heeft vertaald in een logo en huistijl die totaal matchen bij wat ik wil uitdragen.

We rise by lifting others.