Logo laten ontwerpen Den Haag

Welke indruk wil je achterlaten als een (potentiële) klant je website bezoekt? Je hebt vast wel iets voor ogen – misschien komt het woord ‘creatief’ in je op, of juist ‘innovatief’ of ‘betrouwbaar.’ Een manier om deze boodschap over te brengen op je doelgroep is het gebruik van een consistent logo.

logo laten ontwerpen den haag Styleguide

Logo laten ontwerpen

Een logo is de wijze waarop een merk zich visueel presenteert, bijvoorbeeld door middel van een logo, kleurgebruik en typografie. Door deze consequent te gebruiken, versterk je je naamsbekendheid en onderscheid je je van de concurrentie. Coca Cola is hier een goed voorbeeld van. Bij Whisky Friday kun je een volledige responsive logo laten ontwerpen.

De identiteit van je bedrijf in één oogopslag weergeven

Onmisbaar in de B2B markt

Een logo die past bij je missie en visie

Jouw doelgroep spot jou direct!

Jouw Design in 3 stappen

Wij zijn expert in grafische vormgeving. We helpen je daarom met de vormgeving van jouw logo, huisstijl of andere visuele uitingen.

Grafisch ontwerp den haag__logo-laten-maken huisstijl laten maken

1

Kickoff

Weten wat er gemaakt moet worden is enorm belangrijk. Door samen te sparren over de missie, visie, doelgroep(en) en niet te vergeten smaak. Zijn wij instaat dit te visueel te vertalen.

Grafisch ontwerp den haag__logo-laten-maken huisstijl laten maken

2

Schetsen

Niet voor niets dat we onszelf ambachtslieden noemen. Wij schetsen nog met potlood en fineliners, om tot het juiste gevoel te komen wat er overgedragen moet worden.

Grafisch ontwerp den haag__logo-laten-maken huisstijl laten maken
3

Uitwerking

Na het kiezen van een ontwerp, worden de style-keuzes gedocumenteerd. Dit zorgt ervoor dat het logo altijd goed wordt gebruikt. In het overzicht staat welk bestand de juiste is.

Bedrijven die online succes behalen

Prijspakketten

Hier vind je onze basisprijzen. Mocht je speciale wensen hebben is dat geen probleem, we gaan graag in gesprek.

De Pion

Een logo wordt gebruikt als identificatiepunt. Het is een symbool of woordmerk dat bedrijven en organisaties gebruiken voor herkenbaarheid.

€2.000,-

Meest gekozen

Het Paard

Stijlrichtlijnen zijn essentieel bij het uitdragen van een professionele identiteit. Het zorgt voor harmonie en is ook nog eens tijdbesparend!

€5.000,-

De Koning

Om klanten aan te trekken is er compleet plaatje nodig. Visuele uitingen die op jouw diensten en werkwijze zijn aangesloten.

Op maat

*contact is vrijblijvend, we helpen graag.

Cases & Testimonials

Met een vogelvlucht door al onze cases van 2022 met daarnaast een mooi woordje over onze laatste samenwerking

In goede handen:

“WF is goed in staat om – in een fijne samenwerking – ons te helpen bij het verwezenlijken van een concreet, gebruiksvriendelijk en praktisch platform voor strategische vraagstukken. Via deze ‘routekaart’ roepen we alle belanghebbenden op hun inspanningen voor leefstijlgeneeskunde zichtbaar te maken om overzicht te krijgen van successen en knelpunten. Het platform stelt ons in staat om samen met anderen de route naar leefstijlgeneeskunde beter richting te geven en versnellen.” TNO namens Lifestyle4Health

Marjan van Erk

Senior project manager - TNO

Onze klanten

logo laten ontwerpen Webdesign bureau den haag
logo laten ontwerpen Webdesign bureau den haag
logo laten ontwerpen Webdesign bureau den haag
logo laten ontwerpen Webdesign bureau den haag
logo laten ontwerpen Webdesign bureau den haag

Ontdek waar de kansen liggen voor jouw bedrijf

Wil je kansen pakken? Samen ontwikkelen we een digitale strategie die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. Plan een oriëntatiegesprek in, en we laten je zien waar de kansen liggen.

logo laten ontwerpen Webdesign bureau den haag

Wat kost een professioneel logo laten ontwerpen?

De prijzen om een professioneel logo te laten ontwerpen staan op deze pagina (klik hier). Deze pakketten zijn met onze ervaring speciaal samengesteld. Elk pakket heeft zijn doel. Heb je speciale wensen? Geen probleem want we gaan graag in gesprek.  

Waarom een Logo laten ontwerpen?

De welbekende appel met een hap eruit, de grote, gele letter M die je regelmatig naast de snelweg tegenkomt en het kleine, blauwe vogeltje – we durven te wedden dat je bij deze beschrijvingen onmiddellijk aan Apple, McDonalds en Twitter moet denken. Dit illustreert de kracht van een goed logo laten ontwerpen: een professioneel logo maakt je bedrijf, wordpress website en webdesign herkenbaar en vertelt iets over de visie van je bedrijf. Wat wil je uitstralen? Betrouwbaarheid, innovatie of juist luxe? Bij Whisky Friday kun je een professioneel logo laten ontwerpen dat de identiteit van je bedrijf in één oogopslag weergeeft.

Werkwijze als we een bedrijfslogo laten ontwerpen

Een professioneel logo laten ontwerpen begint met een goed gesprek. Gewapend met een kop koffie gaan we samen om de tafel zitten en bespreken we je wensen. Welke indruk wil je achterlaten bij je doelgroep? Wil je slechts een bedrijfslogo laten ontwerpen of wil je graag een gehele huisstijl laten grafisch ontwerpen? Met jouw instructies in ons achterhoofd maken we een aantal concept-ontwerpen. Vervolgens kies jij je favoriete ontwerp uit en finetunen we samen het design. Een logo laten ontwerpen laten ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig!

Nieuw visuele identiteit en bedrijfslogo laten ontwerpen

Wil jij graag een logo laten ontwerpen in of nabij Den Haag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Whisky Friday kun je een professioneel logo laten ontwerpen dat in één oogopslag de visie van jouw onderneming duidelijk maakt en je laat opvallen in de zee van concurrentie. Overweeg je een professioneel bedrijfslogo te laten ontwerpen? Neem dan gerust contact met ons op!

4.8
4.8/5