Online strategie

Een sterke online strategie is een must als je doelstellingen wilt behalen, en elke organisatie heeft doelstellingen. Het internet is overvol en alles is mogelijk. Met onze expertises helpen we je met de juiste keuzes maken.

Het belang van een online (marketing) strategie

We krijgen vaak de vraag of we een nieuwe website willen ontwikkelen en daar zijn wij natuurlijk enthousiast over. Vaak blijkt echter dat er van een online strategie niet echt sprake is. Meestal zijn de ideeën er wel, maar is er nog weinig concreet. Geen probleem! Wij gaan het gesprek met je aan waarbij je gedwongen wordt na te denken over een aantal zaken. Daarbij gebruiken we geen zijden handschoentjes, maar onze echte werkershanden. Verwacht dus een stevige gesprekspartner die kritische vragen stelt. Durf jij het aan? Dan zijn we een match en kun je een strategisch plan van ons verwachten dat concreet is en ervoor zorgt dat iedereen de neus de juiste richting op heeft, de basis voor elke volgende stap;
“I love it when a plan comes togerther” - John "Hannibal" Smith

Hoe ziet een goede online (marketing) strategie eruit?

We nodigen je uit op ons kantoor. Daar houden we ongedwongen sparringsessies die elke keer anders kunnen verlopen, dat maakt ze zo aantrekkelijk. Middels interviews achterhalen we wat écht belangrijk is en we onderzoeken de volgende aspecten voor een gedegen online (marketing) strategie:

Routekaart naar Leefstijlgeneeskunde

Leefstijl als erkend onderdeel van de specialistische zorg

Lifestyle4Health

Leefstijlgeneeskunde bekend maken bij een groter publiek

Archipel Tax Advice

Van Start-up naar Scale-up met behoud van de heerlijke identiteit

Geen online strategie = Geen digitale ambacht

Het klinkt hard, maar het is zo. Jij hebt een mooi idee. Jouw idee verdient aandacht. Dat gaan we regelen. Maar het succes komt niet alleen door de prachtige website die we lanceren: het is de resultaatgerichte strategie die we (gezamenlijk) hebben afgestemd.

Waarom zou je voor WF kiezen?

Onze kracht ligt in het feit dat we in-house experts hebben met verschillende expertises in online strategie, branding en web development. Zo kunnen we elk vraagstuk van verschillende kanten bekijken.

Meer weten over Online strategie?

Sergio kan je hier alles over vertellen. En wie weet… misschien matchen we wel.

Sergio
Founder & Art Director
“Met onze wensen als uitgangspunt geeft Whisky Friday goede adviezen en service. Daarbij is Whisky Friday snel en flexibel.”

Wie met ons in zee zijn