Webdesign Den Haag

Snel naar jouw vraag:
whisky friday webdesign wireframe
Wireframe van klant
0 +
Page views
0 +
Klanten geholpen
0
Top 5 posities
0
Whisky Friday's
Whisky Friday
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
powered by Google

Voordelen van Webdesign Den Haag

Een uniek concept dat zich onderscheid
Passend bij jouw bedrijf
Designs zowel kleine bedrijven als corporates
Met wireframes je website levend zien worden
Webdesign Den Haag
Website klant: SBL Cybersecurity

Het ontwerpen en vormgeven van de voorkant (front-end) van websites en webshops wordt webdesign genoemd, webdesign is een onderdeel van grafisch ontwerp. Vaak wordt de term ook in bredere zin gebruikt, bijvoorbeeld bij ontwikkelen van de back-end van de website. Omdat het designen en bouwen van de websites niet altijd door dezelfde persoon wordt uitgevoerd is het scheiden van de 2 termen een betere optie. Meestal besteedt het visuele plaatje uit aan een designer en de ontwikkeling (het bouwen) aan een developer. Whisky Friday is naast een webdesign bureau in Den Haag ook een full service agency en kan zowel het designen en de ontwikkeling voor je uitvoeren.

Recente cases

Wekelijks nieuwe klanten voor boekhouder Onno.nu

Bird Buzz de nieuwswebsite voor internationaal advocatenkantoor Bird & Bird

5000 maandelijkse bezoekers door zoekmachine optimalisatie!

Concepting bij webdesign Den Haag

Een website of webshop online hebben met standaard design in een verzadigde markt is niet genoeg om jezelf te onderscheiden. Een concept moet uniek zijn, passen bij het bedrijf en de basis vormen voor de rest van het project. In de conceptfase moet er al uitblinken wat een design uniek en krachtig maakt. Daarna wordt de basis gemaakt voor de rest van het project. In de conceptfase wordt er aan de hand van het doel het design bepaald, hier worden de eerste functionaliteiten zichtbaar.

Wireframes

Om het webdesign levendig te krijgen en visueel werken wij met wireframes. Wireframes zijn een visueel middel bij het ontwikkelen en designen van een website. Je kan het ook wel zien als de bouwtekening van een website. Door wireframes te maken krijg je een mooi beeld hoe het project in elkaar steekt, hoe het er visueel uit gaat zien en over welke functies de website beschikt.
Wireframe NL AI Coalitie
Wireframe van een van onze klanten

Terugkoppeling

Voordat het definitieve design gebouwd wordt wordt is er een fase van feedback, dit gebeurd aan de hand van de wireframes waar je doorheen kan klikken en kan gebruiken als mini website. Het kan zijn dat jij als klant een ander beeld had of visie over bepaalde aspecten. Het feedback moment is dus erg belangrijk.

Whisky Friday helpt jou met webdesign in Den Haag

Een website laten designen en bouwen door webdesign bureau in Den Haag, doordat Whisky Friday een hecht team heeft met ieder zijn eigen expertise kunnen jou doelstellingen behalen. Wij designen websites voor bedrijven met een kleiner budget maar ook volledige custom websites. Voor elk bedrijfsdoel maken wij wel een webdesign. Vragen? Neem gerust contact op of kom langs in Den Haag.
Kan ook wel eens interessant zijn

Meer informatie over gerelateerde diensten

Vorige
Volgende
Wat zeggen de klanten?
Praatjes vullen geen gaatjes, 5 van de 5 sterren!
★★★★★

Michael

Eigenaar LV.1

Er wordt samen met mij nagedacht over wat er precies verschuilt ligt achter datgene wat ik wil bereiken.

Elizabeth Vrieling

Project Coordinator bij Young in Prison (YIP)

Wij zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Whisky Friday. Het team is creatief, professioneel en toegankelijk.

We rise by lifting others.