Zoekmachine optimalisatie (SEO) Den Haag

Snel naar jouw vraag:
Zoekmachine optimalisatie Den Haag
Zoekmachine optimalisatie Den Haag
0 +
Page views
0 +
Klanten geholpen
0
Top 5 posities
0
Whisky Friday's
Whisky Friday
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
powered by Google

Voordelen van Zoekmachine optimalisatie (SEO) Den Haag

Hoger ranken in de zoekmachines
Een gepaste zoekwoorden strategie voor jouw bedrijf
De snelheid en gebruiksvriendelijkheid van je website wordt verhoogd
SEO geoptimaliseerde teksten
Duurzaam leads generenen
Zullen we eens sparren over development?

Jos houdt zicht vooral bezig met online marketing, maar heeft ook een tikkeltje te lang websites ontwikkeld. Daarom kan hij je adviseren in marketing en vloeiend vertellen hoe je website of webshop in elkaar zit.

of bel via 070 211 7996
Online marketing, nr 1 positie in google voor onno
Meerdere nr. 1 posities in Google voor Onno.nu bereikt

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie ook wel bekend als het Engelse woord search engine optimisation, afgekort (SEO), wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken in zoekmachines zoals Google, Bing of Yahoo. Door fundamenteel je website aan te passen en te optimaliseren wordt de vindbaarheid in Google beter. Door teksten te schrijven die vragen van de klanten beantwoorden met daarin voor jou belangrijke zoektermen, zul je meer relevante bezoekers of potentiele klanten naar je website bezoeken. De optimalisaties zijn weer op te splitten in 2 onderdelen, namelijk on-page of off-page optimalisatie. Laat je zoekmachine optimalisatie in Den Haag door Whisky Friday doen voor resultaat!

Recente cases

Wekelijks nieuwe klanten voor boekhouder Onno.nu

Bird Buzz de nieuwswebsite voor internationaal advocatenkantoor Bird & Bird

Wereldwijd aanvragen voor unieke designer producten

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Search engine optimisation bestaat uit de volgende onderdelen:
Strategie
De gepaste strategie is noodzakelijk voor zoekmachine optimalisatie. Je moet namelijk van te voren weten op welke zoekwoorden je wilt focussen, deze moeten aansluiten bij je product of diensten. Ook moet je inzicht hebben waar de verbeterpunten voor je website zitten, dit kan de content zijn , of de snelheid van de website. Wanneer je dit op een rijtje hebt kun je een plan en doelstelling opstellen, om vervolgens mee aan de slag te gaan. Zoek je een zoekmachine optimalisatie agency in Den Haag, neem dan contact met ons op.
Content
Content is de informatie die wordt gedeeld met je websitebezoekers, zoals teksten, infographics, video’s en afbeeldingen. Aan de hand van deze soorten content begrijpen zowel de bezoekers als de Google crawlers waar je pagina/website over gaat. Door gebruik te maken van SEO copywriting wordt de content beter geoptimaliseerd voor Google omdat er gebruik wordt gemaakt van zoekwoorden.
Techniek
De techniek achter de website zorgt voor een betere/snellere werking en gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker. Verder zorgt een betere technische werking dat Google jouw website makkelijker kan lezen en zo beter beoordeeld. De laadsnelheid, de responsitivity voor mobiele gebruikers, het installeren van zo min mogelijk plug-ins en de code schoonhouden heeft hier allemaal invloed op.
Linkbuilding
Linkbuilding een doorslaggevend onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Elk domein (website) wordt door zoekmachines beoordeeld en krijgt een domeinwaarde toegekend. Deze waarde krijg je gebaseerd op de volgende factoren: Het aantal kwalitatieve en relevante links van andere websites naar jou website, dit worden ook wel backlinks genoemd. Deze links kun je zien als een aanprijzing voor jouw website. Hoe meer relevante websites met domeinwaarde het over jouw website hebben, hoe belangrijker jouw website is voor Google.
Conversies
Een toppositie in Google hebben is heel leuk, maar als je bezoekers geen contact opnemen of bestellingen plaatsen heb je vrij weinig aan die toppositie. Je wil dat een potentiele klant op je website contact opneemt of bestelling plaatst, door het gebruik van conversieoptimalisatie wordt de website zo gedesigned en gebouwd dat klanten sneller en makkelijker over gehaald worden tot actie.

Vraag het Jos

Ik help je graag verder!

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO richt zich op de topposities in de organische, niet-betaalde resultaten en bij SEA gaat het om de betaalde advertenties boven de organische resultaten. SEA staat voor search engine advertising. Je betaald bij SEA dan ook per click en zal geen traffic meer generen wanneer het budget op is, bij SEO pagina’s is dit wel het geval omdat deze organisch ranken.
Website optimalisatie
Google ranking

Zoekwoorden onderzoek

Bij het maken van een SEO pagina beginnen we met een onderzoek naar de doelgroep en een zoekwoordenonderzoek. Google zet de zoeker op de 1e plaats, Google is namelijk gemaakt om de vragen van de gebruikers te beantwoorden met relevante informatie. Ze willen de zoekers zo snel en effectief mogelijk antwoorden geven. Hiervoor gaan wij kijken welke vragen de doelgroep heeft en welke zoekwoorden hierop aansluiten.
Website optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden of zelf doen?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf de zoekmachine optimalisatie van je website te doen. Een paar teksten schrijven, links ruilen, hoe moeilijk kan het zijn? Teksten schrijven kost veel tijd en geoptimaliseerde teksten schrijven is niet voor iedereen zo eenvoudig. Daarom is het vaak handiger om deze klus uit te besteden aan een SEO bureau in Den Haag zoals Whisky Friday.
Kan ook wel eens interessant zijn

Meer informatie over gerelateerde diensten

Vorige
Volgende
Wat zeggen de klanten?
Praatjes vullen geen gaatjes, 5 van de 5 sterren!
★★★★★

Michael Schnorr

Acteur

Unique way of thinking from different point of views

Hanneke Molema

Program Office Manager bij Lifestyle4Health

Met onze wensen als uitgangspunt geeft Whisky Friday goede adviezen en service. Daarbij is Whisky Friday snel en flexibel.

We rise by lifting others.