Onze services

Wat is er nodig om jouw digitale doelen te behalen? We duiken in de kern van jouw organisatie om hierachter te komen. Gewapend met deze kennis en de inzet van het juiste gereedschap, bouwen we je op tot een bedrijf met een sterke online identiteit.

Online strategie

Een sterke strategie is onmisbaar, daarom beginnen we bij het begin. N.a.v. een strategisch gesprek vormen we een plan. Verwacht geen ja-knikkers, we zoeken graag de grenzen op om tot de kern te komen.

Branding

Goede branding geeft de organisatie bestaansrecht. Wij vatten de totale identiteit van jouw bedrijf in beeld zodat jij geen woorden nodig hebt om te zeggen waar je voor staat. De klant krijgt vertrouwen en dat zie je in de resultaten.

Digital design

Wij helpen je aan een website met een verrassend design, waarvan de content aanspreekt en die toegankelijk is in alle opzichten. Oftewel: een succesvolle digitale ervaring voor iedereen.

Development

Een goede website aan de voorkant betekent de juiste ontwikkeling aan de achterkant: een website die er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook snel werkt en goed presteert.

Support

De digitale wereld verandert constant. Wat nu werkt, hoeft morgen niet te werken. Met ons Service Level Agreement (SLA) blijf je bij, geen vervelende verrassingen.

Hosting

Een veilige internetomgeving en alles gewoon goed geregeld, dat is belangrijk. Wij zorgen voor een goed support team en hosting met het oog op de toekomst.

Wie met ons in zee zijn

5.0
5/5