Onze services

Resultaat is waar het om gaat. Jij wilt het meeste uit de organisatie halen en wij helpen daaraan mee. Jouw digitale doelen behalen doen wij met het juiste gereedschap.

Onze services wf website 2021 tycho amir werken

Online strategie

Strategie is het fundament van je project. Wij stellen ons kritisch op om jouw het meeste uit de strategie te laten halen.

Branding

Goede branding geeft de organisatie bestaansrecht. De organisatie krijgt en een unieke positionering en uitstraling voor de doelgroep. 

Digital design

Een goede online beleving voor jouw doelgroep. Onze unieke digitale ontwerpen zorgen voor een succesvolle digitale ervaring.

Development

Het werk dat achter de schermen gebeurt om een website er fantastisch uit te laten zien, snel te laten werken en goed te laten presteren.

Support

De digitale wereld verandert constant en wij veranderen mee. Wat nu werkt, hoeft morgen niet te werken. Ons SLA zorgt dat jij dat voor bent.

Hosting

Een veilige online omgeving en alles gewoon goed geregeld dat is belangrijk. Dat vinden wij ook. Hosting met een oog voor de toekomst en een goed support team zorgen hiervoor.

Wie met ons in zee zijn

Onze services 0001 whisky friday doc
Onze services 0005 L4H logo twee regels RGB 1
Onze services 0004 whisky friday firma zuiver
Onze services 0007 whisky friday lumc 1
Onze services 0009 whisky friday perosh 1
Onze services otc logo original PNG 1
Onze services 0011 whisky friday tud 1
Onze services ata logo original