Onderhoud en Support

Een website is net als een auto. Je kan je auto regelmatig onderhouden of rijden tot er problemen ontstaan. Bij regelmatig onderhoud voorkom je grote problemen omdat je deze voortijdig oplost: minder kosten en je rijdt beter en zuiniger. Een SLA zorgt ervoor dat je website up-to-date blijft en bij klachten je sneller aan de beurt bent.

Onderhoud en Support wf website 2021 jos strekt

Een SLA, wel zo fijn

Wanneer je een website laat maken sta je waarschijnlijk niet direct stil bij eventuele problemen die kunnen ontstaan. Dagelijks worden websites gehackt of ontstaan er andere problemen. Daarom is het belangrijk dat je een partner hebt die deze problemen voorkomt en goed ondersteunt in geval van storingen en calamiteiten.

Een SLA is daar de oplossing voor, een SLA ook wel Service Level Agreement genoemd. De SLA is een overeenkomst tussen twee partijen waarin de rechten en plichten van beide partijen staan omschreven. In een SLA wordt de kwaliteit beschreven van de diensten die worden geleverd. Het gaat hier om technische onderhoudscontracten voor het beheer van je website, het herstellen van bugs en helpdesk reactietijden. Voor algemeen werkzaamheden of aanpassingen aan de site maken we gebruik van een strippenkaart.

Wat zijn de voordelen van een SLA?

Online Trust Coalitie web
Online Trust Coalitie

Naar de wolken en daar voorbij / Clouddiensten die we kunnen vertrouwen

Dutch Optics Centre whiskyfriday doc case
Dutch Optics Centre

Dutch Optics Centre: Stralend merk, een strakke website en lasers.

Bird & Bird whiskyfriday case birdbuzz 14
Bird & Bird

BirdBuzz: De nieuwswebsite voor internationaal advocatenkantoor Bird & Bird

Wat staat er precies in een SLA?

We maken afspraken over de beschikbaarheid van onze diensten. Het verschil zit vooral in de tijd waarbinnen we inhoudelijk reageren en een probleem oplossen. Daarnaast zijn er support uren beschikbaar voor al je vragen. Ook verzorgen we structureel maandelijks alle noodzakelijke updates en worden deze door onze professionals geïnstalleerd

Lukt het ons niet?

Als wij het overeengekomen serviceniveau, buiten de afgegeven garanties, niet kunnen nakomen komt de opdrachtgever in aanmerking voor een vergoeding. De vergoeding is maximaal 100 % van de maandelijkse kosten voor de SLA en hosting.

“Opvallend vind ik dat deze jonge, dynamische mensen de tijd nemen om eerst te je vraag te ontleden. Waar komt je verzoek vandaan, waar wil je naar toe en wat voor een bedrijf komt met deze opdracht. Vervolgens gaan ze zeer terdege aan de slag en komen met mooie oplossingen”

Meer zekerheid met een SLA contract

Wij bieden standaard een goede dienstverlening aan als het gaat om de beschikbaarheid van services en reactietijden op supportaanvragen. Voor bedrijven die liever afspraken zwart op wit willen hebben over reactietijden bij storingen, bestaat er de mogelijkheid dit in een uitgebreid SLA vast te leggen.

Website beheer trainingen

Achter elke succesvolle website zit een contentbeheerder: iemand die zorgt dat de laatste blogs gepost worden, nieuwe pagina’s toegevoegd worden of de content vertalen. Bij oplevering van de website geven we altijd een training aan de aangewezen contentbeheerder binnen je organisatie. Bij uitbreiding van het team of wisseling van de wacht wil je niet dat er kennis verloren gaat. Daarom is het bij ons mogelijk om met je team trainingen te volgen over website beheer

“Make a customer, not a sale” - Katherine Barchetti

Uitbesteden website beheer en nieuwsbrieven

Wij weten dat het bijhouden van een website vaak een taak is die erbij komt in die al overvolle agenda. Je hebt een half uurtje ingepland om dat laatste nieuwsbericht online zetten. Maar hoe moet het ook alweer? Waar plaats je deze tekst precies? Waar vink je de categorieën aan? Eigenlijk zoek je een partner die jou ontzorgt in het beheren van de website, Whisky Friday is die partner.

Meerdere artikelen per week posten? Elke 2 weken een nieuwsbrief naar de mailinglijst? Geen probleem! We nemen het graag van je over voor een vaste maandelijkse prijs.

Wie met ons in zee zijn

Onderhoud en Support 0013 whisky friday i botics
Onderhoud en Support 0004 whisky friday firma zuiver
Onderhoud en Support 0010 whisky friday sbl cybersecurity
Onderhoud en Support 0007 whisky friday lumc 1
Onderhoud en Support 0001 whisky friday doc
Onderhoud en Support 0002 whisky friday tno
Onderhoud en Support 0012 whisky friday birdbird
Onderhoud en Support ab37b939423c2b4511a9a8f31d372490