Onderhoud en Support

Een website is net als een auto. Je kan je auto regelmatig onderhouden of rijden tot er problemen ontstaan. Bij regelmatig onderhoud voorkom je grote problemen omdat je deze voortijdig oplost: minder kosten en je rijdt beter en zuiniger. Een SLA zorgt ervoor dat je website up-to-date blijft en bij klachten je sneller aan de beurt bent.

Een SLA, wel zo fijn

Wanneer je een website laat maken sta je waarschijnlijk niet direct stil bij eventuele problemen die kunnen ontstaan. Dagelijks worden websites gehackt of ontstaan er andere problemen. Daarom is het belangrijk dat je een partner hebt die deze problemen voorkomt en goed ondersteunt in geval van storingen en calamiteiten.

Een SLA is daar de oplossing voor, een SLA ook wel Service Level Agreement genoemd. De SLA is een overeenkomst tussen twee partijen waarin de rechten en plichten van beide partijen staan omschreven. In een SLA wordt de kwaliteit beschreven van de diensten die worden geleverd. Het gaat hier om technische onderhoudscontracten voor het beheer van je website, het herstellen van bugs en helpdesk reactietijden. Voor algemeen werkzaamheden of aanpassingen aan de site maken we gebruik van een strippenkaart.

Wat zijn de voordelen van een SLA?

Wat staat er precies in een SLA?

We maken afspraken over de beschikbaarheid van onze diensten. Het verschil zit vooral in de tijd waarbinnen we inhoudelijk reageren en een probleem oplossen. Daarnaast zijn er support uren beschikbaar voor al je vragen. Ook verzorgen we structureel maandelijks alle noodzakelijke updates en worden deze door onze professionals geïnstalleerd

Lukt het ons niet?

Als wij het overeengekomen serviceniveau, buiten de afgegeven garanties, niet kunnen nakomen komt de opdrachtgever in aanmerking voor een vergoeding. De vergoeding is maximaal 100 % van de maandelijkse kosten voor de SLA en hosting.

Meer zekerheid met een SLA contract

Wij bieden standaard een goede dienstverlening aan als het gaat om de beschikbaarheid van services en reactietijden op supportaanvragen. Voor bedrijven die liever afspraken zwart op wit willen hebben over reactietijden bij storingen, bestaat er de mogelijkheid dit in een uitgebreid SLA vast te leggen.

Website beheer trainingen

Achter elke succesvolle website zit een contentbeheerder: iemand die zorgt dat de laatste blogs gepost worden, nieuwe pagina’s toegevoegd worden of de content vertalen. Bij oplevering van de website geven we altijd een training aan de aangewezen contentbeheerder binnen je organisatie. Bij uitbreiding van het team of wisseling van de wacht wil je niet dat er kennis verloren gaat. Daarom is het bij ons mogelijk om met je team trainingen te volgen over website beheer

“Make a customer, not a sale” - Katherine Barchetti

Uitbesteden website beheer en nieuwsbrieven

Wij weten dat het bijhouden van een website vaak een taak is die erbij komt in die al overvolle agenda. Je hebt een half uurtje ingepland om dat laatste nieuwsbericht online zetten. Maar hoe moet het ook alweer? Waar plaats je deze tekst precies? Waar vink je de categorieën aan? Eigenlijk zoek je een partner die jou ontzorgt in het beheren van de website, Whisky Friday is die partner.

Meerdere artikelen per week posten? Elke 2 weken een nieuwsbrief naar de mailinglijst? Geen probleem! We nemen het graag van je over voor een vaste maandelijkse prijs.