Online Marketing Den Haag

Online marketing Den Haag

Wat is online marketing?

Het begrip online marketing is een verzamelnaam van alle marketinggebruiken die online plaatsvinden. Dat zijn handelingen waarbij je een boodschap of bericht via verscheidene online kanalen deelt over je product, merkt of diensten. Deze boodschap kan dan op een effectieve, meetbare wijze gemeten worden. E-mail, advertenties in de zoekresultaten, social media en zoekmachine marketing vallen allemaal onder de noemer online marketing. Whisky Friday is gespecialiseerd in Online Marketing in Den Haag

Online marketing word ook wel internet marketing, digital marketing, web marketing, growth hacking en website marketing genoemd. Het tegenbeeld van online marketing is offline marketing ook wel bekend als traditionele marketing. Hieronder vallen de marketingdiensten zonder het inzetten van digitale media, zoals het internet. Een paar voorbeelden zijn: advertenties in je lokale krant, tijdschriften, dagbladen, televisie- en radioreclame.

Vormen van online marketing

Online marketing is dus een verzamelnaam is voor verschillende soorten digitale marketing. Elk digitaal kanaal heft weer zijn eigen onderscheidende marketingdiscipline. Al deze disciplines hebben weer hun eigen voor- en nadelen. Welke marketingvorm je kiest is weer afhankelijk van de doelgroep die past bij jouw dienst, product of merk past. Je kan uit de volgende marketingdisciplines:

  • Affiliate marketing
  • Display adverteren
  • E-mail marketing
  • Search adverteren (SEA)
  • Social media marketing
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Voordelen van: Online Marketing Den Haag

Whisky Friday Online marketing
Whisky Friday interpretatie van de online marketing funnel

Wat kost marketing bij een online marketing bureau in Den Haag?

We krijgen vaak de vraag ‘wat de kosten zijn van online marketing?’. Dit is een vraag waar eigenlijk geen direct antwoord op te geven is zonder meer informatie. Wel kan er gesproken worden over gemiddelde kosten maar de precieze kosten zijn afhankelijk van jouw specifieke doelen enwie de concurrentie is op de markt. We gaan daarom ook graag het gesprek met je aan om zo tot een prijsvoorstel komen.

Online marketing uitbesteden

Heb je niet de tijd en kennis om je online marketing zelf te doen? Dan kan je altijd nog je online marketing uitbesteden aan een online marketing bureau. Whisky Friday is een online marketing bureau in Den Haag met mix van ervaren marketeers en designers met ieder zijn of haar eigen expertise binnen het vak. Een ieder met zijn of haar eigen specialisme waardoor wij effectief de online marketing voor bedrijven uit kunnen voeren. We beschikken over de perfecte mix van online marketing en design om jou te laten groeien.

Wat zijn online marketing doelen?

Op welke platform je je boodschap gaat verspreiden is afhankelijk van de doelen die je als bedrijf hebt. Hiervoor stel je meetbare conversiedoelen op waar het succes of falen bijgehouden kan worden. De volgende doelen zijn er in de online marketing:

Lead Generation

Dit is vaak een doelstelling voor een website waar diensten of producten worden aangeboden die niet direct op de site gekocht kunnen worden, hiervoor moet eerst namelijk contact gezocht worden zoals een offerteaanvraag, contactformulier, telefonisch of e-mail contact.

Conversies

In het kort meer verkopen genereren. Leads kunnen ook conversie gezien worden, aangezien dit uiteindelijk ook tot conversie/sales zou kunnen leiden. Om tot een conversie te komen is het belangrijk dat de potentiële klanten op de correcte manier benaderd worden. Zo heb je verschillende benaderingen voor verschillende klanten zo klant die nog aan het oriënteren is naar je product of dienst op een andere manier benaderd worden dan een potentiële klant die al weet welk hij/zij wil.

Branding

Branding ook wel naamsbekendheid genoemd is van belang in een branche waar er veel alternatieven/concurrenten zijn voor jouw product. Door jouw product of dienst te promoten op het internet op naamsbekendheid en reputatie, kun je er voorzorgen dat consumenten naar jouw pagina komen. Doormiddel van branding campagne kan je er voor zorgen dat meer verkeer naar jou website gaat in plaats van de concurrent.

Vindbaarheid

Wanneer je website nieuw is en nog geen bezoekers trekt en dus ook geen leads of verkopen genereert is dit omdat je website nog niet goed gevonden wordt. Wanneer je zoekt naar jouw product of dienst, sta je pas op de vijfde pagina in de zoekresultaten. Op de bovenste 3 organische zoekresultaten zo’n 70% geklikt en zelfs 90% van het consumenten kijkt niet verder dan de eerste pagina van de zoekmachines.

Online marketing Den Haag
Online marketing Den Haag

Online marketing bureau Den Haag

Het maakt niet uit in welke industrie je bedrijf opereert, ongeacht de grootte van je bedrijf of het soort diensten je aanbied of producten die je verkoopt; je kan in dit tijdperk niet meer zonder online marketing, de kennis en ervaring voor een succesvol online marketing strategie is key. Daarom is het belangrijke dat je hier een goed online marketing bureau voor inschakelt. Bij Whisky Friday in Den Haag staat een enthousiast team met ieder zijn eigen expertises klaar om jou te ondersteunen.

Lifestyle4Health

Leefstijlgeneeskunde bekend maken bij een groter publiek

Archipel Tax Advice

Van Start-up naar Scale-up met behoud van de heerlijke identiteit

Nederlandse AI Coalitie

Van grafisch werk tot het ontwikkelen van hét grootste informatieplatform omtrent AI in Nederland.

5.0
5/5