Webshop laten maken Den Haag

Snel naar jouw vraag:
Whisky friday webshop laten maken
Whisky friday webshop laten maken
0 +
Page views
0 +
Klanten geholpen
0
Top 5 posities
0
Whisky Friday's
Whisky Friday
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
powered by Google

Voordelen van Webshop laten maken Den Haag

Gebruiksvriendelijk in zowel het design en gebruik
Resultaat behalen door onze online marketing kennis
Conversie geoptimaliseerd
Het klik en kijkgedrag beïnvloeden van de bezoekers naar de gewenste producten
Zullen we eens sparren over development?

Jos houdt zicht vooral bezig met online marketing, maar heeft ook een tikkeltje te lang websites ontwikkeld. Daarom kan hij je adviseren in marketing en vloeiend vertellen hoe je website of webshop in elkaar zit.

of bel via 070 211 7996

Bij een webshop laten maken moet deze er natuurlijk prachtig uitzien. Maar je wil ook dat webshop resultaat behaald, namelijk veel bestellingen! Whisky Friday is een full service agency, dit betekent dat we designers, developers en marketeers hebben, de perfecte combinatie om een unieke webshop te maken die converteert!

Recente cases

Meehelpen aan de samenleving

1 nieuwsbrief, 2000 nieuwe abonnees!

5000 maandelijkse bezoekers door zoekmachine optimalisatie!

Keuzestress bij een webwinkel laten maken

Waar moet je op letten als je een webshop laat bouwen? Wij vinden dat veel ervaring met marketing ontzettend belangrijk is. Je webshop kan er nog zo mooi uitzien maar als er geen conversie plaats vind heb je niks aan het design. Kies daarom voor een full service agency met marketing ervaring zodat jou webshop qua opbouw, looks en techniek echt perfect is. Whisky Friday kent de trucjes die jou helpen converteren, ook hebben we veel zoekmachine optimalisatie gedaan en weten we hoe we duurzaam traffic kunnen generen via Google naar jou webshop. Bij een goede webshop beïnvloed je het klik en kijkgedrag van de bezoekers naar de producten die jij wil verkopen. Verder moet de webwinkel gebruiksvriendelijk zijn en moeten bezoekers makkelijk en snel de producten vinden.Een mooi voorbeeld van een door ons gemaakt website is die van Luc’s Design. Luc’s Design verkoopt designer meubels en wilde dit ook via zijn eigen platform gaan doen.

Vraag het Jos

Ik help je graag verder!

Hoe gaat een webshop laten maken te werk?

Stap 1 gesprek
We beginnen met een oriënterend gesprek waar we jou leren kennen. We kijken wat je wil bereiken, wat je visie en missie is en welke kernwaarde je als bedrijf wil uitstralen. Ook bekijken we de concurrentie, wat kunnen we van hen leren en wat kan beter?
Whisky Friday webshop laten maken
Designer antiek webshop Luc's Design
Stap 2 ontwerpfase
Aan de hand van alle informatie uit het gesprek beginnen we met het opstellen van de website structuur, dit wordt ook wel de user experience genoemd. Deze maken we doormiddel van wireframes, dit kan je zien als de bouwtekening van je webshop. Vervolgens gaan we verder met het visuele gedeelte en begint je webshop levendig en uniek te worden. Wanneer de wireframe af is kan jij deze bekijken alsof het een kleine website is, zodat we feedback kunnen krijgen. Wanneer alles goed is beginnen we met bouwen, bij feedback passen we dit natuurlijk aan naar jou wens.
Stap 3 bouwen en testen
In deze fase wordt het design gebouwd en wordt het een echte webshop. De betalingssystemen worden gekoppeld. Als we klaar zijn met bouwen gaan we de webshop testen. We zorgen dat de achterkant en de voorkant op alle devices soepel loopt.
Stap 4 introductie & livegang
Wanneer de webwinkel klaar is voor oplevering krijg je van ons een introductie met de bestelsystemen en het toevoegen van nieuwe producten. Ook wordt de hosting en emailadressen klaargezet zodat je direct aan de slag kan. Whisky Friday regelt de hosting, e-mails, domeinnamen en SSL certificaten voor je, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken.
Kan ook wel eens interessant zijn

Meer informatie over gerelateerde diensten

Vorige
Volgende
Wat zeggen de klanten?
Praatjes vullen geen gaatjes, 5 van de 5 sterren!
★★★★★

Elizabeth Vrieling

Project Coordinator bij Young in Prison (YIP)

Wij zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Whisky Friday. Het team is creatief, professioneel en toegankelijk.

Hanneke Molema

Program Office Manager bij Lifestyle4Health

Met onze wensen als uitgangspunt geeft Whisky Friday goede adviezen en service. Daarbij is Whisky Friday snel en flexibel.

We rise by lifting others.