Webshop laten maken

Bij een webshop laten maken moet deze er natuurlijk prachtig uitzien. Maar je wil ook dat webshop resultaat behaald, namelijk veel bestellingen! Whisky Friday is een full service agency, dit betekent dat we designers, developers en marketeers hebben, de perfecte combinatie om een unieke webshop te maken die converteert!

webshop laten maken professionele webshop laten ontwikkelen den haag Whisky Friday

Producten verkopen met je eigen webwinkel.

Heb jij een idee, product of dienst en wil je deze (online) verkopen? Waarschijnlijk zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn namelijk ongelooflijk veel manieren om dit te doen. Keuzestress!

Onze experts bieden duidelijkheid. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. We plannen een route naar de winst, en daar halen we enorm veel energie uit!

Verkopen met een professionele webshop

Een uniek concept dat zich onderscheid

Onze webshops zijn super snel (score: A)

Custom WordPress website. Geen templates!

Eenvoudig zelf te beheren

Jouw website laten maken in 4 stappen

Onze experts maken webdesigns op maat. Elk project heeft zijn eigen uitdagingen. De rode lijn betreft altijd de volgende 4 stappen:

Wordpress website laten maken webdesign den haag professionele website laten maken

1

Kickoff

Het is enorm belangrijk dat wij weten wat jij nodig hebt. Door samen te sparren over de missie, visie, doelgroep(en) en niet te vergeten smaak. Zijn wij instaat dit te visueel te vertalen.

Wordpress website laten maken webdesign den haag professionele website laten maken

2

Webdesign

Niet voor niets dat we onszelf ambachtslieden noemen. We maken een prototype van het webdesign en nemen deze samen door.

Wordpress website laten maken webdesign den haag professionele website laten maken
3

Website ontwikkeling

Na een gezamelijk akkoord op het webdesign start de ontwikkeling van de website.

Wordpress website laten maken webdesign den haag professionele website laten maken
4

Website lancering

De website staat klaar voor lancering! Voordat we lanceren geven we een gebruikerstraining. Daarna lancering we samen de website!

Prijspakketten

Hier vind je onze basisprijzen. Mocht je speciale wensen hebben is dat geen probleem, we gaan graag in gesprek.

De Pion

Professionele website. Goed voor de volgende zet van jouw bedrijf.

€4.000,-

Meest gekozen

Het Paard

Uitgebreide website voor doorstarters. Om professionele leads te krijgen

€7.000,-

De Koning

Website op maat. Met deze website kan jouw bedrijf de komende jaren doorgroeien.

Op maat

*contact is vrijblijvend, we helpen graag.

Cases & Testimonials

Met een vogelvlucht door al onze cases van 2022 met daarnaast een mooi woordje over onze laatste samenwerking

In goede handen:

“WF is goed in staat om – in een fijne samenwerking – ons te helpen bij het verwezenlijken van een concreet, gebruiksvriendelijk en praktisch platform voor strategische vraagstukken. Via deze ‘routekaart’ roepen we alle belanghebbenden op hun inspanningen voor leefstijlgeneeskunde zichtbaar te maken om overzicht te krijgen van successen en knelpunten. Het platform stelt ons in staat om samen met anderen de route naar leefstijlgeneeskunde beter richting te geven en versnellen.” TNO namens Lifestyle4Health

Marjan van Erk

Senior project manager - TNO

Onze klanten

Webshop laten maken Webdesign bureau den haag
Webshop laten maken Webdesign bureau den haag
Webshop laten maken Webdesign bureau den haag
Webshop laten maken Webdesign bureau den haag
Webshop laten maken Webdesign bureau den haag

Contact? Reactie binnen 48 uur!

Vul hieronder het formulier in en we nemen je aanvraag vrijblijvend in behandeling. Liever bellen? Dat kan via 070 211 6779 op werkdagen, of ouderwets een handmatig mailtje naar chat@whiskyfriday.nl.

Webshop laten maken Webdesign bureau den haag

Professionele webshop laten maken met een goed webdesign

Webdesign voor een professionele webshop kan je niet negeren. Webdesign is essentieel bij het maken van een e-commerce website.

Wat maakt een goede webshop goed?

Bij goed e-commerce webdesign draait het allemaal om een logische flow van de website en een goed gebruik van de huisstijl. Zoals het gebruik van de juiste kleuren, lettertypen, afbeeldingen, woorden en grafische afbeeldingen om bezoekers te overtuigen een aankoop te doen. Het ontwerp van je e-commercewebsite moet potentiële klanten aantrekken, een geweldige gebruikerservaring bieden voor de conversie optimalisatie en je winkel in het beste licht presenteren.

Woocommerce webshop laten maken, een voorbeeld:

Bij een goede webshop beïnvloed je het klik en kijkgedrag van de bezoekers naar de producten die jij wil verkopen. Verder moet de webwinkel gebruiksvriendelijk zijn en moeten bezoekers makkelijk en snel de producten vinden.

Een mooi voorbeeld van een door ons gemaakt website is die van Luc’s Design. Luc’s Design verkoopt designer meubels en wilde dit ook via zijn eigen platform gaan doen. Zie:

webshop laten maken den haag Whisky Friday

Waarom is een WordPress webshop laten maken nodig?

Als je tegenwoordig iets verkoopt – of dat nu een fiets, tuinkabouters of iets daartussenin is – moet je aan boord van de trein van de digitalisering springen. 

Een e-commercesite biedt u de kans om uw bedrijf op te bouwen, meer klanten bereiken, meer producten te verkopen en nog veel meer, maar alleen als u het juiste webdesign heeft.

Webshop laten bouwen Den Haag

Waar moet je op letten als je een webshop laat bouwen? Wij vinden dat veel ervaring met marketing ontzettend belangrijk is. Je webshop kan er nog zo mooi uitzien maar als er geen conversie plaats vind heb je niks aan het design.

Kies daarom voor een full service agency met marketing ervaring zodat jou webshop qua opbouw, looks en techniek echt perfect is. Whisky Friday kent de trucjes die jou helpen converteren, ook hebben we veel zoekmachine optimalisatie gedaan en weten we hoe we duurzaam traffic kunnen generen via Google (SEO) naar jou webshop.

De valkuilen met een Webwinkel laten bouwen ​

Heb je je ooit afgevraagd waarom bezoekers je website verlaten zonder te kopen? Dit vinden we interessant!

Stel: de producten en/of diensten die je aanbiedt zijn van goede kwaliteit en sluiten oprecht aan bij de behoefte van de bezoeker, maar toch schrikt er iets af van bezoekers. Er zijn namelijk veel problemen met de bruikbaarheid van webshop die een verkoop (conversie) in de weg kunnen staan.

Zelfs de kleinste details, zoals laadtijd (erg belangrijk) of afwezigheid van een bepaald productfilter, kunnen de UX van uw website aantasten en klanten afschrikken.

Wat zijn nou de meeste problemen met online winkelen die ervoor zorgen dat bezoekers weggaan en nooit meer terugkomen? Dit is belangrijk.

Tijdens onze samenwerking zullen we kijken naar websiteproblemen die klanten kunnen tegenkomen voordat ze zelfs maar iets aan de winkelwagen hebben toegevoegd, evenals fouten die u tijdens het afrekenproces moet vermijden.

Hoe gaat een B2B webshop laten maken te werk?

Stap 1 gesprek

We beginnen met een oriënterend gesprek erg belangrijk wanneer je een B2B webshop laat maken waar we jou leren kennen. We kijken wat je wil bereiken, wat je visie en missie is en welke kernwaarde je als bedrijf wil uitstralen. Ook bekijken we de concurrentie, wat kunnen we van hen leren en wat kan beter?

Stap 2 ontwerpfase 

Aan de hand van alle informatie uit het gesprek beginnen we met het opstellen van de website structuur, dit wordt ook wel de user experience genoemd. Deze maken we doormiddel van wireframes, dit kan je zien als de bouwtekening van je webshop. Vervolgens gaan we verder met het visuele gedeelte en begint je webshop levendig en uniek te worden. Wanneer de wireframe af is kan jij deze bekijken alsof het een kleine website is, zodat we feedback kunnen krijgen. Wanneer alles goed is beginnen we met bouwen, bij feedback passen we dit natuurlijk aan naar jou wens.

Stap 3 bouwen en testen

In deze fase wordt het design gebouwd en wordt het een echte webshop. De betalingssystemen worden gekoppeld. Als we klaar zijn met bouwen gaan we de webshop testen. We zorgen dat de achterkant en de voorkant op alle devices soepel loopt.

Stap 4 introductie & livegang

Wanneer de webwinkel klaar is voor oplevering krijg je van ons een introductie met de bestelsystemen en het toevoegen van nieuwe producten. Ook wordt de hosting en emailadressen klaargezet zodat je direct aan de slag kan. Whisky Friday regelt de hosting, e-mails, domeinnamen en SSL certificaten voor je, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken.

4.8
4.8/5