Reclamebureau Den Haag

Whisky Friday is hét moderne reclamebureau voor bedrijven die een creatievere manier van communicatie zoeken. Ons kantoor zit in Den Haag maar hebben ook klanten uit andere omstreken. Bij Whisky Friday werken onze experts met allemaal hun eigen expertises, we laten jou groeien door de unieke combinatie van development + branding + marketing. Wij denken voor jouw bedrijf een marketing strategie uit door middel van luisteren en meedenken.

reclamebureau den haag communicatie bureaulogo-laten-maken huisstijl laten maken

Creatieve communicatie met een reclamebureau in Den Haag.

Reclamebureau Whisky Friday is de keuze als het gaat om het ontwerpen van nieuwe huisstijlen, logo’s of webdesign. Je visuele uitingen moet overeen komen met de visie en missie van jou bedrijf, het design van de website moet dezelfde waardes en stijl hebben als je brochures of visitekaartjes. Veel bedrijven weten niet wat een unieke communicatie kan betekenen voor het bedrijf. Whisky Friday in Den Haag heeft veel ervaring met het ontwerpen van visuele identiteiten en websites voor zowel kleinere bedrijven en grote corporates.

Veel ervaring met het ontwerpen van huisstijlen, logo’s en websites

Fanatiek team staat klaar met ieder zijn eigen expertises om jou te ondersteunen

Doelgerichte communicatie

Door de mix van branding, design en marketing kunnen we ook jou laten groeien

Jouw Design in 3 stappen

Wij zijn expert in grafische vormgeving. We helpen je daarom met de vormgeving van jouw logo, huisstijl of andere visuele uitingen.

Grafisch ontwerp den haag__logo-laten-maken huisstijl laten maken

1

Kickoff

Weten wat er gemaakt moet worden is enorm belangrijk. Door samen te sparren over de missie, visie, doelgroep(en) en niet te vergeten smaak. Zijn wij instaat dit te visueel te vertalen.

Grafisch ontwerp den haag__logo-laten-maken huisstijl laten maken

2

Schetsen

Niet voor niets dat we onszelf ambachtslieden noemen. Wij schetsen nog met potlood en fineliners, om tot het juiste gevoel te komen wat er overgedragen moet worden.

Grafisch ontwerp den haag__logo-laten-maken huisstijl laten maken
3

Uitwerking

Na het kiezen van een ontwerp, worden de style-keuzes gedocumenteerd. Dit zorgt ervoor dat het logo altijd goed wordt gebruikt. In het overzicht staat welk bestand de juiste is.

Prijspakketten

Hier vind je onze basisprijzen. Mocht je speciale wensen hebben is dat geen probleem, we gaan graag in gesprek.

De Pion

Een logo wordt gebruikt als identificatiepunt. Het is een symbool of woordmerk dat bedrijven en organisaties gebruiken voor herkenbaarheid.

€2.000,-

Meest gekozen

Het Paard

Stijlrichtlijnen zijn essentieel bij het uitdragen van een professionele identiteit. Het zorgt voor harmonie en is ook nog eens tijdbesparend!

€5.000,-

De Koning

Om klanten aan te trekken is er compleet plaatje nodig. Visuele uitingen die op jouw diensten en werkwijze zijn aangesloten.

Op maat

*contact is vrijblijvend, we helpen graag.

Cases & Testimonials

Met een vogelvlucht door al onze cases van 2021 met daarnaast een mooi woordje over onze laatste samenwerking

Testimonial

“WF is goed in staat om – in een fijne samenwerking – ons te helpen bij het verwezenlijken van een concreet, gebruiksvriendelijk en praktisch platform voor strategische vraagstukken. Via deze ‘routekaart’ roepen we alle belanghebbenden op hun inspanningen voor leefstijlgeneeskunde zichtbaar te maken om overzicht te krijgen van successen en knelpunten. Het platform stelt ons in staat om samen met anderen de route naar leefstijlgeneeskunde beter richting te geven en versnellen.” TNO namens Lifestyle4Health

Marjan van Erk

Senior project manager - TNO

Onze klanten

Reclamebureau Den Haag Webdesign bureau den haag
Reclamebureau Den Haag Webdesign bureau den haag
Reclamebureau Den Haag Webdesign bureau den haag
Reclamebureau Den Haag Webdesign bureau den haag
Reclamebureau Den Haag Webdesign bureau den haag

Contact

Vul hieronder het formulier in en we nemen je aanvraag vrijblijvend in behandeling. Liever bellen? Dat kan via 070 211 6779, of handmatig een mailtje kan ook naar chat@whiskyfriday.nl.

Reclamebureau Den Haag Webdesign bureau den haag

Online Marketing

Je kan tegenwoordig niet meer zonder online marketing, je kunt dit zelf doen maar om echt succesvol te zijn moet je wel een significante investering doen van tijd en het opbouwen van de kennis. Daarom is het belangrijk dat je hier een creatief modern reclamebureau voor inschakelt. Bij het reclamebureau Whisky Friday in Den Haag staat een fanatiek team met ieder zijn eigen expertises klaar om jou te ondersteunen.

Websites bouwen

Whisky Friday wil zich distantiëren van de kant en klare templates en levert alleen maar op maat gemaakte website designs, Door een maatwerk website onderscheid u zich van de concurrentie. De kracht van Whisky Friday zit in het designen en bouwen van de websites vanuit een marketing oogpunt. We beginnen met het kijken naar het doel van je website, vervolgens bouwen we daarom heen een website die zo goed mogelijk converteert.

Reclamebureau Den Haag

Whisky Friday is een bekwaam reclamebureau voor bedrijven en instellingen rondom Den Haag. Whisky Friday in Den Haag onder meer actief voor bedrijven in de e-commerce, startups, corporate branche. Door de mix van branding, design en marketing willen we ook jou bedrijfsdoelstellingen behalen!

4.8
4.8/5