BirdBuzz: De nieuwswebsite voor internationaal advocatenkantoor Bird & Bird

Services

Branding, Web development, Hosting

Branche

Juridisch & Finance

Opgeleverd

Style Guide
Website
Banners

Uitdaging

Bird & Bird is een internationaal advocatenkantoor met een focus op het helpen van organisaties die worden veranderd door technologie en de digitale wereld. Bird & Bird levert niet alleen juridische dienstverlening op maat aan haar cliënten, maar deelt ook kennis via tijdschriften, nieuwsbrieven, lezingen en blogs. Bird & Bird The Hague wilde deze kennis ook delen via het internet.

Aanpak

Er zijn dagelijks rechtspraken die interessant kunnen zijn voor advocaten. Hoe fijn is het dan dat je op de hoogte gehouden kan worden? Bij Birdbuzz kan het. Deze “mail automation” hebben we geïmplementeerd zodat de bezoekers up-to-date blijven van uitspraken in hun praktijkgebied.

De brede kennis van Bird & Bird is te lezen, maar nog niet te horen. Ze streven ernaar om als internationaal advocatenkantoor de voorloper te zijn in de digitale wereld. Dan moet je ook podcasts leveren natuurlijk. We hebben ervoor gezorgd dat de podcasts netjes worden aangeboden op de website.

Uitkomst

Een fijne samenwerking vinden wij het belangrijkst, maar dit gaat (meestal) niet zonder goede resultaten. Dus we zullen er niet langer omheen draaien. De gemiddelde maandelijkse resultaten:

• 3500 bezoeken

• 2500 via Google (organisch)

• 13 x top 10 positie op Google

• 3 x Bovenaan Google

• Allemaal eenvoudig te beheren door Bird & Bird

Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag

Ontdek waar de kansen liggen voor jouw bedrijf

Wil je kansen pakken? Samen ontwikkelen we een digitale strategie die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. Plan een oriëntatiegesprek in, en we laten je zien waar de kansen liggen.

Webdesign bureau den haag
4.8
4.8/5