Bird & Bird

BirdBuzz: De nieuwswebsite voor internationaal advocatenkantoor Bird & Bird

Wat wij hebben aangepakt:

De uitdaging: Veelzijdige en diepgaande informatie overzichtelijk maken

Bird & Bird is een internationaal advocatenkantoor met een focus op het helpen van organisaties die worden veranderd door technologie en de digitale wereld. Bird & Bird levert niet alleen juridische dienstverlening op maat aan haar cliënten, maar deelt ook kennis via tijdschriften, nieuwsbrieven, lezingen en blogs. Bird & Bird The Hague wilde deze kennis ook delen via het internet.

Automatisch emails versturen naar de geïnteresseerde lezers

Er zijn dagelijks rechtspraken die interessant kunnen zijn voor advocaten. Hoe fijn is het dan dat je op de hoogte gehouden kan worden? Bij Birdbuzz kan het. Deze “mail automation” hebben we geïmplementeerd zodat de bezoekers up-to-date blijven van uitspraken in hun praktijkgebied.

De podcasts voor de advocatuur

Bird & Bird heeft brede kennis binnen de juridische sector. Dit is te lezen, maar nog niet te horen. Ze streven ernaar om als internationaal advocatenkantoor de voorloper te zijn in de digitale wereld. Dan moet je ook podcasts leveren natuurlijk. We hebben ervoor gezorgd dat de podcasts netjes worden aangeboden op de website.

Resultaten van Birdbuzz.nl op een rijtje

Een fijne samenwerking vinden wij het belangrijkst, maar dit gaat (meestal) niet zonder goede resultaten. Dus we zullen er niet langer omheen draaien. De gemiddelde maandelijkse resultaten:

• 3500 bezoeken

• 2500 via Google (organisch)

• 13 x top 10 positie op Google

• 3 x Bovenaan Google

• Allemaal eenvoudig te beheren door Bird & Bird

Routekaart naar Leefstijlgeneeskunde

Leefstijl als erkend onderdeel van de specialistische zorg

Lifestyle4Health

Leefstijlgeneeskunde bekend maken bij een groter publiek

Archipel Tax Advice

Van Start-up naar Scale-up met behoud van de heerlijke identiteit